Verkosto

Toteutamme ohjelmia ja valmennuksia yhteistyössä kansainvälisten fasilitaattoriyhteisöjen jäsenten kanssa. Toimimme ja teemme aktiivisesti yhteistyötä muun muassa Art of Hosting, World Open Space, Circle Way, Hosting Stewards, IAF, Suomen Fasilitaattorit ja muiden faslitaattoriverkostojen kanssa.

Jan-Erik Tarpila

Jet_seamanTilaisuuksien onnistumisesta päävastuussa on Jan-Erik Tarpila. Jan-Erik on sertifioitu kansainvälinen ammattifasilitaattori (CPF) ja Suomen Fasilitaattorit ry:n perustajajäsen ja pitkäaikainen puheenjohtaja. Fasilitointi Areena on perustettu 1996 Jan-Erik Tarpilan toimesta.

Jan-Erik on ollut mukana fasilitoinnin tutkimuksessa ja valmennuksessa vuodesta 1995, jonka lisäksi hän on soveltanut fasilitointia strategia- ja kehittämiskonsultoinnin yhteydessä eri toimialoilla yli 20 vuotta.

Hän on alkujaan erikoistunut yritysstrategiaan teknillisen korkeakoulun tuotantotalouden osastolla sekä lisäksi perehtynyt talousoikeuteen. Myöhemmin jatko-opinnoissa ja tutkimustyössä pääpaino on ollut toimintajärjestelmien kehittämisen sekä työpsykologiaan ja johtamiseen parissa. Jan-Erik on johdon konsultoinnin ja johtamistutkimuksen ohessa toiminut liikuntakasvatuksen, nuorisotyön, toimintapedagogiikan, seikkailukasvatuksen, luonto-ja eräopastuksen sekä perinnerakentamisen ja maastobiologian parissa.

Yhteystiedot
Jan-Erik Tarpila
gsm 040 514 2335
jan-erik@tarpila.com
www.tarpila.com

Eija Lehtonen

eijalehtonen

Eija on ryhmien kuuntelemisen ammattilainen ja luontainen ohjaaja. Hän on suuren osan urastaan toiminut yrittäjänä ja yritysjohtajana. Hän on valmistunut Tampereelta Kasvatustieteiden maisteriksi ja Jyväskylässä erikoistunut henkilöstöhallintoon ja markkintointiin. Eija on kysytty yksilö- ja ryhmätyönohjaaja. Eija toimii fasilitoinnin ja ohjaustyön ohessa osa-aikaisesti tutkijana Tampereen teknillisessä yliopistossa tuotantotalouden puolella. Eija on lisäksi toiminut ryhmänohjaajana eräopastuksen ja luontokasvatuksen parissa.

Eija uskoo aitoon merkitykselliseen vuorovaikutukseen, läsnäoloon sekä luonnon elvyttävyyteen. Yksilöissä ja yhteisöissä on valtavasti viisautta ja voimaa, pitää vain luoda tila jossa voimavarat saadaan näkyviksi. Eijalla on näkemystä yhteisöjen osaamisen fasilitointiin sekä akateemisen tutkimuksen että monipuolisen työuran myötä.

Aleksis Nokso-Koivisto

aleksis.jpgAleksis on armoitettu konseptoija, asioiden havainnollistaja sekä ilmiömäinen organisoija. Hän on valmistunut oikeustieteiden maisteriksi Helsingin yliopistosta ja opiskellut Teatterikorkeakoulussa.

Aleksis toiminut vuosia liikkeenjohdon konsulttina. Hän on tutkimusorganisaation johtajana sekä sarjayrittäjyyden ja hallitustyöskentelyn kautta tutkinut autonomisen johtamisen ihanuutta. Hän on esiintynyt Finlandia-talon päälavalla sekä taiteilijana että asiantuntijana – eri kerroilla.

Hänen vahvuutensa on ilmiöiden jäsentäminen ja havainnollistaminen. Hänen taiteellinen rakkautensa kohdistuu esiintymiseen ja ennen kaikkea yhteyteen esiintyjän ja yleisön välillä, jossa hän on kouluttanut erityisesti tanssijoita.

Salla Lehtipuu

Visuaalinen kiteytys on hauskaa ja tehokasta. Salla auttaa saamaan viestisi läpi visuaalisesti, piirrustelun ja graafisen fasilitoinnin avulla. Salla on erityisen innostunut tapahtumakuvituksien tekemisestä.

salla_lSalla työskentelee täyspäiväisesti oman unelmiensa työn parissa kuvakiteyttäjänä. Työssä yhdistyy liike-elämäosaaminen ja piirtäminen. Salla auttaa jos tarvitset visuaalista tulkkia tai esimerkiksi koulutuksesi tai tapahtumasi tarvitsee visuaalisia muistiinpanoja tai graafista fasilitointia.

Lisätietoja Sallan palveluista: http://sallalehtipuu.fi